Migratie van Kaspersky Endpoint Agent

Kaspersky Endpoint Security versie 11 en hoger ondersteunt de MDR-oplossing. Kaspersky Endpoint Security versies 11 – 11.5.0 verzendt alleen telemetriegegevens naar Kaspersky Beheerde detectie en respons om detectie van dreigingen mogelijk te maken. Kaspersky Endpoint Security versie 11.6.0 heeft alle functies van de ingebouwde agent (Kaspersky Endpoint Agent).

Als u Kaspersky Endpoint Security 11 - 11.5.0 gebruikt, moet u de databases updaten naar de nieuwste versie om te werken met de MDR-oplossing. U moet ook Kaspersky Endpoint Agent installeren.

Als u Kaspersky Endpoint Security 11.6.0 of hoger gebruikt, hoeft u Kaspersky Endpoint Agent niet te installeren om de MDR-oplossing te gebruiken.

Kaspersky Endpoint Agent migreren naar Kaspersky Endpoint Security voor Windows:

1. Configureer integratie met Kaspersky Managed Detection and Response in het Kaspersky Endpoint Security-beleid.
  2. Schakel de component Beheerde detectie en respons in het Kaspersky Endpoint Agent-beleid uit.

Als het Kaspersky Endpoint Security-beleid ook van toepassing is op computers waarop Kaspersky Endpoint Security 11 - 11.5.0 niet is geïnstalleerd, moet u eerst een afzonderlijk Kaspersky Endpoint Agent-beleid voor die computers maken. Configureer in het nieuwe beleid de integratie met Kaspersky Beheerde detectie en respons.